Buscar este blog

7 de junio de 2012

XVI RAID EGAN


Espeleo Grup Anoia comença els preparatius per un event esportiu únic a la comarca; es tracta d’un RAID d’aventura on es combinen vàries disciplines en un itinerari 100% de muntanya i corriols: cursa a peu, orinetació, escalada, ràpel, tirolines, pont de mico, jumars, prova acuática, equilibri i destresa.

Enguany el club està preparant la setzena edició d’aquesta prova, fruit de l’esforç i dedicació dels socis així com dels patrocinadors i ajuntaments dels municipis on s’ha anat celebrant al llarg dels anys: Orpí, la Llacuna, Sant Marti de Tous, Vallbona d’Anoia, Carme, Castellolí, Capellades, Pujalt, Copons, Igualada, Santa Margarita de Montbui, Bellprat, Vilanova del Camí, el Bruc, la Torre de Claramunt...i enguany la Pobla de Claramunt.

L’objectiu del club és donar a conèixer llocs insòlits de la comarca i potenciar diferents disciplines dels esports d’aventura.

El raid consisteix en un recorregut no competitiu d’uns 20 kilometres d’orientació que s’han de realitzar en parelles. Durant l’itinerari, els participants aniran trobant controls de pas i varies proves a superar. La destresa, tecnica, força i equilibri dels corredors ajudaràn a superar exitosament els reptes que es presentin durant el raid.



Tot i la diversitat de disciplines que engloba, és accessible a tothom qui tingui un minim de forma fisica. Ja siguin gent habituada a aquest tipus de proves o amateurs en aquesta disciplina, el Raid dona a cadascú el que n’espera: entrenament de base per millorar la condició física, adrenalina per passar un diumenge d’aventura, pràcitca per millorar en el maneig de cordes o diversió per viure una experiència inoblidable.
L’equipament personal que cal dur és roba adient, arnés, bagues d’ancoratge, davallador, i llum frontal (també són recomanables uns peus de gat per la prova d’escalada).
En tots els punts de control on hi ha proves, els monitors titulats del centre vetllaràn per la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat.

Al finalitzar la prova hi haurà un dinar de germanor per tots els participants i acompanyants que ho desitgin.

Aixi donçs nomes queda dir que tant si vau perdre l’ocasió l’any passat, com si voleu repetir l’experiencia d’edicions anteriors o simplement voleu donar un toc d’aventura al cap de setmana... us esperem a TOTS el diumenge 8 de juliol a la Pobla de Claramunt.



No hay comentarios:

Publicar un comentario