Buscar este blog

20 de junio de 2012

2ª Cursa i Marxa de la Marcenca

Com ja sabeu enguany serà el dissabte dia 30 de Juny de 2012 per la tarde.

L'edició del 2011 va regalar als participants una bona dosi de sol i hem pensat que el fet de disputar-la per la tarde us donarà un altra perspectiva. 

MARXA
Bonica marxa per sendes i camins recentment restaurats i netejats. 13,5 Kilòmetres i en un desnivell positiu de 550 metres.
Sortirem de la zona esportiva de Bitem 5 minutets després que la Cursa. Recorrerem uns carrers del poble i anirem en busca del camí de Salva-aigües, direcció a la Riera del Coent. Torcerem a la dreta per anar a buscar la sendera del Moret, la remontarem tota en considerable pujada, a meitat pujada ens ajudarà l'avituallament preparat. Continuarem pujant la sendera fins trobar-nos el Camí del Mas de Lledó, el seguirem una estona, passant pel davant de la Bassa Gran, en breu ja agafarem la baixada fins la Font del Mas.
Des de la Font del Mas anirem vorejant i trepitjant el Barranc del Estrets fins trobar el segon avituallament. Anirem sortint per un bon camí fins el Corral de Fonso, a partir d'aqui ja tot es baixada fins el poble, d'allí fins la Finca d'Eliseo on tornarem a buscar una senda que també de baixada ens portarà fins la sendera del Pilar. Baixarem per aquesta bonica sendera fins tornar a trobar el Camí del Mas de Lledó, anirem baixant fins el cementiri on anirem cap a la dreta en busca de la zona esportiva on ja haurem acabat.


Inscripcions

Data límit d’inscripció: fins al dia 28 de juny.

No hay comentarios:

Publicar un comentario