Buscar este blog

25 de agosto de 2011

Competició de Barrancs



Entre el 2 i el 4 de setembre tindrà lloc a Llavorsí la segona edició d’una competició de descens de barrancs organitzada per l’Associació Esportiva Pallars amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llavorsí i diferents marques, comerços i empreses relacionats amb el descens de barrancs al Pallars Sobirà (Rodcle, Korda’s, Seland).
Ja és la segona edició d’aquest esdeveniment que va reunir l’any passat set equips d’arreu de l’estat (País Valencià, Aragó, Astúries…) i com no equips de la zona i d’altres indrets de Catalunya.

La cursa es farà al barranc de les Aubagues o barranc d’Estarón. Un itinerari curt però intens, on els equips, formats per tres persones cadascun, han de demostrar la seva habilitat i rapidesa descendint el barranc en el menor temps possible, seguint una normativa establerta per l'organització en la que es tindrà en compte la seguretat i el respecte pel medi. Els equips que no respectin aquesta normativa tindran una penalització.

Aquesta competició forma part d’un circuit de tres proves que es realitzen en diferents comunitats autònomes. Esperem que l’any que bé hi hagi més proves.

Convidem a tothom a venir i participar en aquest esdeveniment; o simplement venir a veure'l i gaudir de l’espectacle. Hi haurà premis per a tots el participants, un parell de proves sorpresa, concert i sopar de germanor. Animeu-vos!

Per a mes informació podeu consultar el següent enllaç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario