Buscar este blog

7 de abril de 2011

XX CURS DE BARRANQUISME 2011


Un cop arribada la primavera i el bon temps és hora de reemprendre l’activitat esportiva, i quina millor manera que la pràctica del barranquisme? Esport, adrenalina, aire lliure, aigua, paisatges i racons de singular bellesa es combinen en la pràctica del descens de canons i engorjats.
És per això que, com cada any durant el mes de Maig, Espeleo Grup Anoia organitza un  Curset d’iniciació al barranquisme. El curs es divideix en 2 nivells, cada un de 2 caps de setmana.
En el 1º nivell del 6 al 15 de maig es faràn pràctiques de progressió en diversos barrancs i xerrades, per tal de que els cursetistes aconsegueixin el grau d’autonomia sufucient per poder moure’s amb seguretat i fluïdesa dins del grup.
Les classes pràctiques seràn sempre guiades i supervisades en grups reduïts per monitors del centre que vetllaràn per la seguretat i el correcte desenvolupament de l’activitat. 
Muntar correctament els aparells de descens, ancorar-se, passar corda, rapel.lar, destrepar, saltar, coneixer i respectar el medi, saber fer els nusos mes utilitzats en barranquisme, etc...són algunes de les coses que s’aprenen al curs.

Aixi donçs si teniu interès en descobrir el barranquisme i alhora disfrutar de racons que d’altra manera seria impossible gaudir-ne, ara teniu la oportunitat de fer-ho, no desaprofiteu l’oportunitat!
El preu del curs inclou tarja federativa + assegurança, quota de soci i lloguer de tot el material de barrancs.


No hay comentarios:

Publicar un comentario